Konkurranseinfo og regler

KONKURRANSEN ER OVER!

"KING OF PONG" 2015 BLE ERLEND JACOBSEN. VI GRATULERER!----------------------------------


Er DU Norges "King of Pong"?

Tar du en utfordring? Film ditt beste PONG-triks med bordtennisball og en Narvesen kaffekopp, og last det opp på Instagram under hashtag #kingofpong.
 


Slik deltar du:

Du trenger:

- Smarttelefon med applikasjonen Instagram

- Narvesen kaffekopp
- Bordtennisball

Film ditt beste PONG-triks, last opp filmen på Instagram og bruk hashtag #kingofpong. Du kan delta med så mange filmer du vil gjennom konkurranseperioden. Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen.  

For å være med i trekningen av hovedpremien må filmen vise en av de nye kaffekoppene fra Narvesen. Du kan hente en tom pappkopp på din nærmeste Narvesenkiosk dersom du ikke ønsker å kjøpe deg en kopp kaffe eller annen varm drikke. 
 

Konkurranseperiode:

Konkurransen varer fra 18.mai til 31.august 2015.
 

Hvem kan delta?

Alle over 16 år som er bosatt/folkeregistrert i Norge og som har et mobilnummer og en smarttelefon kan delta. Ansatte i Narvesen/Narvesens samarbeidspartnere med familie kan ikke delta i konkurransen.

En jury bestående av representanter fra Narvesen avgjør hovedvinneren basert på ukesvinnerbidragene. Vinnere kontaktes i direkte melding på instagram, og må oppgi sitt telefonnr for å motta premien.

Narvesen forbeholder seg retten til å utelukke elle avvise personer/bidrag dersom innholdet i bildet er støtende eller det er mistanke om juks.

Rettigheter og bruk av bilder

Ved å poste filmer på instagram og bruke hashtag #kingofpong etter konkurransens start godtar du å delta i konkurransen og aksepterer konkurransereglene.

Deltager må ha rettighet til filmen som lastes opp eller må ha tatt opp filmen selv. Deltageren må også ha tillatelse til å publisere filmen fra evt personer som er med i filmen. Narvesen fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle bilder som lastes opp og som deltager ikke selv har rettigheter til.

Narvesen kan uten ytterligere samtykke benytte filmer som lastes opp under konkurranseperioden og som er merket med #kingofpong i eget reklamemateriell, men fotograf vil bli varslet og kreditert. 
 
Bilder og filmer kan og vil bli brukt av Narvesen i sosiale medier i forbindelse med konkurransen.