Juiceriet

Juiceriet produserer kaldpresset juice og shots samt Vann med mynte. Kaldpressing er en skånsom måte å få ut saften av frukt og grønt.
De enkle fordelene er at man på den beste måten ivaretar vitaminer og mineraler. De benytter kun frisk frukt og grønt, pasteuriserer aldri,
varmebehandler aldri og jukser aldri med innholdet. Resultatet er den reneste, friskeste og beste juicen.

Glow
Inneholder gulrot, eple
og sitron
Charge
Grønn juice med agurk,
eple, spinat, grønnkål, ingefær
og sitron
Beet me
Inneholder eple, rødbete,
gulrot, ingefær og sitron
Orango
Klassisk appelsin juice
med 100% appelsin
Fresco
Frisk juice med ananas,
eple og mynte
Vann med mynte og blåbær
Alkalisk vann med pH 8,0, smaksatt
med mynte og blåbær. Vannet prosesseres
gjennom en ioniseringsmaskin, der vannet
går fra en pH-verdi fra underkant av 7,0 til 8,0.
Ginger shot
Ingefær og eple
Flu shot
Appelsin, gurkemeie,
ingefær og cayenne-
pepper
Pure ginger shot
100% ren ingefær.
   
Hot shot
Ingefær og chili
   

 

Knuple

Knuple er en del av vårt nye ferskvarekonsept med kvalitetsprodukter fra noen av våre beste leverandører. I serien finnes en rekke smakfulle
produkter. Felles for dem aller utsøkte råvarer og spennende smakskombinasjoner.

Dobbel blings med Cheddarost,
salat og tomat og fyldig majones.

Dobbel blings med Gårdsskinke
og sprø crispisalat
Dobel blings med Kylling fra Hå
og frisk cæsarsalat
Salat med kylling,
rødkål, urter tomat og couscous.
Salat med pasta,
skinke, mozzarella,
tomat og soyabønner.
Wrap med kylling tikka masala,
yoghurt, bulgur og urter.
 
Wrap med kylling i spicy salsa
med bulgursalat og aioli.
Focaccia med rosmarin, havsalt,
skinke, tomat og aioli
 

Palæo

Palæo går tilbake til røttene, faktisk så langt tilbake som til steinalderen. Palæo velger bort hurtige og bearbeidede karbohydrater, og benytter
de opprinnelige og naturlige råvarene som utgjorde vårt kosthold for tusenvis av år siden: Kjøtt, egg, grønnsaker, frukt og nøtter. Palæo har
fem dogmer – eller regler om man vil; produktene er ikke tilsatt sukker, ingen stivelse, ingen konserveringsmidler, ingen gluten og ingen laktose.
Med andre ord, det er rene produkter uten tilsetnings-stoffer.

Spicy salmon
Søtpotethummus med spinat, spisskål,
laks og solsikkekjerner
Sweet chicken
Søtpotethummus med eple og citron,
spisskål, kyllingbryst og solsikkekjerner
Ginger Apple Shot 0,5l
Ingefær og eple
Ginger Apple Shot
Ingefær og eple
Kullshot
Eple, ingefær, fennikel, lime, rødbete og kull
Fireball
Gurkemeie, appelsin,
chili, ingefær, sitron og cayenne
   
Chilitrim
Eple, sitron,
honning og chili
   

 

Kolonihagen

I over 10 år har Kolonihagen jaktet etter de mest lidenskapelige produsentene for å finne den beste smaken. I denne jakten
er dyrevelferd, bærekraft og etikk selvfølgeligheter.

Kolonihagen begynte som en økologisk matkasse i 2004. Da vi trengte økologiske brød, startet vi et økologisk bakeri.
Da vi skulle lage bakeriutsalg, åpnet vi i stedet Norges første heløkologiske restaurant - Kolonihagen Frogner.
I en kjeller på Grünerløkka begynte vi med ølbrygging, det ble senere til Kolonhagen bryggeri.

Kolonihagens visjon har hele tiden vært å gi folk bedre mat, fordi bedre mat gir bedre mennesker. Kolonihagen tror økologisk
mat er bedre mat. Økologiske råvarer kan noen ganger være vanskelige å få tak i, og da finner vi det beste alternativet – hvor dyrevelferd, etikk og bærekraft er vektlagt.

Quinoasalat med soyabønner og crunchy peanøtt
Denne fargerike salaten er satt sammen av
økologiske quinoafrø, soyabønner og grønnsaker
fra norske  produsenter i sesong. Crunchy
peanøttsmør, i kombinasjon med soyasaus,
cashewnøtter, fersk  koriander, sitrongress og en
liten squeeze med lime gir deg en uimotståelig smak
av Thailand!
Quinoasalat med svarte bønner og rørosyoghurt
Denne fargerike salaten inneholder økologiske
quinoafrø, økologiske svarte bønner og
grønnsaker fra norske produsenter i sesong
– og er tilsatt Chimchurrisaus etter latinamerikansk
oppskrift. I bunnen ligger en frisk, økologisk
yoghurt fra Rørosmeieriet. Bland den – og gjerne
en squeeze med lime – med de smakfulle
ingrediensene for en perfekt smaksbalanse.
Kald havregrøt med blåbær og solsikkefrø
Denne grøten er en såkalt overnight oats
– havregrøt på økologisk havre og blåbær,
blandet med naturlig søtet kokosmelk,
agavesirup, kanel og kardemomme.
Kokkene våre har laget grøten ved å blande
ingrediensene sammen kvelden i forveien
og så latt grøten stå i kjøleskapet natten
over. Nå er den klar til å spises! Den har en
kremete konsistens og fyldig smak.
Gresskarkjerner og solsikkefrø på toppen
gir ekstra knas, og er dessuten nyttig for
kroppen din!
Chiapudding med mango og røros yoghurt
Denne chiapuddingen er laget av økologiske
chiafrø, naturlig søtet kokosmelk, frisk
mangopuré og yoghurt fra økologiske
Rørosmeieriet. Den er søtet med økologisk
agave-sirup for å gi deg en balansert smaks
opplevelse.
Fullkornswrap med QUINOA, crunchy peanøtt
og sitrongress. Denne wrapen er laget på spiret
fullkorn, og er fylt med økologiske quinoafrø,
soyabønner og grønnsaker fra norske produsenter
i sesong. For å lage en saftig wrap blander vi inn
en crunchy peanøttsaus, som sammen med
soyasaus, cashewnøtter, fersk koriander,
sitrongress og en liten squeeze med lime gir deg
en uimotståelig smak av Thailand!

Fullkornswrap med Quinoa, chimichurri
og rørosyoghurt. Denne wrapen er laget på
spiret fullkorn, og er fylt med økologiske
quinoafrø, svarte bønner og grønnsaker fra
norske produsenter i sesong. I tillegg har vi
tilsatt Chimchurrisaus fra Latin-Amerika.
For å lage en saftig wrap blander vi yoghurt
fra den økologiske lokalprodusenten
Rørosmeieriet sammen med chimichurri og
de andre smakfulle ingrediensene for en
uimotståelig Latin-Amerikansk opplevelse!

   

Acai bowl med blåbær, gojibær og kokos
Dette er Kolonihagens versjon av den
Brasilianske Açaí Bowl. Vi har knust de
mørkelilla açaíbærene sammen med søt
banan, blåbær, chiafrø og kokosmelk og
toppet den med rå blåbær, gojibær og
kokosflak. Tross mange rare navn
smaker den fantastisk og er veldig nyttig
for kroppen din!