Mellommåltider

Mellommåltid for alle smaker

Mange behøver det og mange spiser det – det Narvesen kaller Mellommåltider. De fleste spiser en form for mellommåltid som passer øyeblikket, selv om en ikke direkte kaller det for et mellommåltid. De vanligste mellommåltidene er frukt, yoghurt, sandwich eller lignende. Alt dette har Narvesen, men det er også mange som gjerne tar en sjokoladebit, en pølse, en bolle eller noe annet som en ikke vanligvis definerer som et mellommåltid. Poenget er at mange vil ha det Narvesen har å tilby, nemlig et mellommåltid for alle smaker.
 
Mellommåltid er et mindre måltid som spises mellom hovedmåltidene frokost, lunsj eller middag. Et mellommåltid er noe som passer i øyeblikket, noen vil ha noe nyttig, andre noe lett eller større. Uansett behov er valget fritt, et mellommåltid har mange smaker.
 
Vanligvis er ikke mellommåltid et varmt måltid, men består eksempelvis av en frukt eller brødskive. Et mellommåltid kan være bra for å holde blodsukkeret på jevnt nivå og for å unngå å småspise. Det beste mellommåltidet er individuelt for hver og en, basert på størrelse, smak og egne forutsetninger som hvor mye en spiser forøvrig, mosjonerer, forbrenner osv. Godteri anses vanligvis ikke å være et fullgodt mellommåltid.
 
Organiserte og felles mellommåltider er kanskje spesielt vanlig innen barnehage, skole og trening.
 
Narvesen tilbyr et mellommåltid uansett hva du ønsker deg, et mellommåltid for alle smaker. Smarte og gode mellommåltider som gir påfyll av energi på vei til det en egentlig skal gjøre - enten det er å komme seg på jobb om morgenen, komme seg på trening, til et møte eller hjem til middag.