Narvesen AppUnike kundefordeler og spennende funksjoner i Narvesen App
Available on the App StoreAndroid app on Google Play Er du lei av alle papirkort som ligger i lommeboken og aldri blir brukt? Nå har Narvesen lansert digitale lojalitetskort som ligger integrert inne i appen! Mobilen har man alltid med seg og på den måten er det enklere å benytte seg av lojalitetskortet. Disse kortene gir våre lojale kunder unike fordeler og tilbud. Hver gang du handler for eksempel kaffe, får du et "stempel" på ditt lojalitetskort. Jo oftere du benytter deg av ditt lojalitetskort, desto bedre fordeler og tilbud får du som kunde. Premiene du oppnår legger seg som kuponger under "mine verdikuponger".

Vi har også spennende førstemannaktiviteter! I blant legger vi ut et begrenset antall verdikuponger med ekstra gode tilbud. Det er de som er først ute som vil kunne benytte seg av tilbudet. Du vil hele tiden se hvor mange kuponger som er igjen. Følg med under førstemann-ikonet for spennende tilbud og fordeler!

Andre nyttige funksjoner i appen:

 

  • Unike tilbud og fordeler. Ca. annenhver uke, blir det lagt ut tilbudskuponger med gode tilbud til deg som bruker av appen.
  • Oppdatering på nyheter i Narvesen, både produkter og annen informasjon.
  • Oversikt over vårt store tilbud av tjenester
  • Mulighet til å søke opp alle Narvesenbutikkene via gps, og finne den Narvesenbutikken som er nærmest der du befinner seg.
  • Når du har bursdag sender vi deg en bursdagsgave!

 

Last ned appen fra App Store eller Google Play i dag!
Available on the App StoreAndroid app on Google Play