Personvern

Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for statistikk og trafikkanalyse og for at tjenesten  skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som lagres på datamaskinen din. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan stille inn nettleseren til å tillate eller ikke tillate informasjonskapsler. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no).

Det benyttes ulike typer informasjonskapsler:

Nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene støtter viktige funksjoner for å sikre at nettstedet oppfører seg slik du forventer. Uten disse informasjonskapslene vil ikke nettstedet fungere, og denne type informasjonskapsler kan ikke slås av. Informasjonskapslene samler ikke inn personopplysninger.
Følgende innformasjonskapsler benyttes på narvesen.no:

 • "ASP.NET_SessionId": Sesjonsinformasjonskapsel som er nødvendig for at nettstedet skal fungere, og blir definert når siden lastes. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.
 • “Dynamicweb.CookieOptInLevel”: fast ("persistent”) informasjonskapsel som lagrer dine valg vedrørende samtykke til informasjonskapsler på nettstedet.  Informasjonskapselen har en levetid på ett år, og slettes ett år etter siste endring.
   

Informasjonskapsler for nettstedsopplevelse
Disse informasjonskapslene husker aktiviteter og valg som er foretatt på nettstedet av deg, og basert på dine valg presenterer nettsiden innhold og funksjoner som er tilpasset deg. Vanligvis samles det ikke inn personopplysninger med denne typen informasjonskapsler.
Følgende informasjonskapsler benyttes på narvesen.no:

 • Ingen
   

Informasjonskapsler for ytelse og drift
Disse informasjonskapslene brukes til å administrere nettstedet og omfatter blant annet registrering av antall besøkende og andre data for nettanalyse. Personopplysninger kan samles inn i begrenset omfang, men aggregeres (slås sammen og kombineres) og anonymiseres.
Følgende informasjonskapsler benyttes på narvesen.no:

 • “_ga”,  “_gid” og "_gat”: dette er  faste ("persistent”), tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics som brukes til å samle statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet. narvesen.no bruker anonymizeIp for GA og datainnsamling for annonseringsfunksjoner er slått av.
 • ”Dynamicweb.VisitDate”: er en fast (“persistent”) informasjonskapsel som lagrer informasjon om når du sist besøkte nettstedet og som brukes i forbindelse med statistikk for nettstedet. Informasjonskapselen har en levetid på ett år, og slettes dermed ett år etter ditt siste besøk på nettstedet. 
 • ”Dynamicweb.VisitorID”: er en fast ("persistent") informasjonskapsel som lagrer en unik, men anonym, identitet for besøkende på nettstedet. Informasjonskapselen benyttes for å skille mellom ulike besøkende i forbindelse med statistikk for nettstedet. Informasjonskapselen har en levetid på ett år, og slettes dermed ett år etter ditt siste besøk på nettstedet.
 • "Dynamicweb.SessionVisitor": sesjonsinformasjonskapsel som lagrer en unik, men anonym, identitet for ditt besøk og brukes til å spore hvilke sider som lastes under samme besøk (sesjon), i forbindelse med statistikk for nettstedet. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.