Har du lyst til å bli selger hos Narvesen?

Er du sosial og får et kick av å gi gode kundeopplevelser? Kunden er vår øverste sjef, og vi ønsker selgere som har et oppriktig ønske om å ta godt vare på alle kunder som kommer inn i butikken. Som selger hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og mange gode kolleger som fort kan bli venner for livet.

Hvis du i tillegg har et lite konkurranseinstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører. De aller beste teamene kan vinne opplevelser og reiser!

Flinke selgere hos Narvesen får gjerne mer ansvar, for eksempel som butikksjef eller matansvarlig. Og for de aller beste selgerne, som ønsker å drive egen butikk en dag, har vi et fantastisk Talentprogram som går over 8 måneder.

Ledige stillinger

Har du lyst til å drive din egen butikk?

Har du lyst til å drive din egen butikk?

Vi ønsker omsorgsfulle ledere som bryr seg om sine ansatte, som er opptatt å skape en vinnerkultur ved å gi tillit og ansvar. Da skapes engasjement og den øverste sjefen - kunden, blir imponert.

Som Kjøpmann i Narvesen vil du få tett oppfølging og støtte fra Servicekontoret. Du får grundig opplæring, meget gode innkjøpsavtaler og mulighet til å påvirke resultatet i din butikk. Våre Franchisetakere er selvstendig næringsdrivende, med ansvar for egen butikk og ansatte, samtidig har de et tett samarbeid med Reitan Convenience. I Reitangruppen er det også gode muligheter for å overta større butikker med flere ansatte og høyere omsetning.

Ønsker du å stå i kassa, vil du bidra til at butikken din er skinnende ren og trives du med å snakke med kunder hver dag? Da håper vi at du klikker på karrieresidene våre og leser mer om franchise i Reitan Convenience, og søker på en av våre ledige butikker!

Se karrieresider