Har du lyst til å bli selger hos Narvesen?

Er du sosial og får et kick av å gi gode kundeopplevelser? Kunden er vår øverste sjef, og vi ønsker selgere som har et oppriktig ønske om å ta godt vare på alle kunder som kommer inn i butikken. Som selger hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver, en hektisk hverdag og mange gode kolleger som fort kan bli venner for livet.

Hvis du i tillegg har et lite konkurranseinstinkt, tipper vi at du vil ha det gøy med alle salgskonkurransene vi kjører. De aller beste teamene kan vinne opplevelser og reiser!

Flinke selgere hos Narvesen får gjerne mer ansvar, for eksempel som butikksjef eller matansvarlig. Og for de aller beste selgerne, som ønsker å drive egen butikk en dag, har vi et fantastisk Talentprogram som går over 8 måneder.

Se jobbportal

Franchise

Franchise

Vi sier at det å jobbe i Narvesen er en livsstil! En livsstil som innebærer hardt arbeid, men også veldig mye moro. Våre franchisetakere har fokus på lederskap, salg og økonomi. Men, det aller viktigste er å glede seg til å gå på jobb - har du det gøy, blir det lønnsomt!

Les mer