Kioskspesialisten siden 1894

Narvesen ble etablert i 1894, da gründeren Bertrand Narvesen overtok “jernbanekonsesjonen” og et lite antall lukekiosker på Østlandet. Blant disse var kiosken på Skien jernbanestasjon; en liten kiosk i dragestil som han betalte kr 165,50 for, og som nå befinner seg på Jernbanemuseet på Hamar. Den gang solgte Narvesen kun aviser, blader, billigbøker og prospektkort, og omsetningen første driftsår var på 28.000 kroner.  I dag er Narvesen Norges ledende aktør innen kiosk- og servicehandel. Vi har nærmere 220 kiosker i hele Norge, med over 150 000 kundebesøk hver dag. Narvesen har også 250 utsalgssteder i Latvia og over 40 utsalgssteder i Litauen. Narvesen-eventyret startet med salg og distribusjon av lesestoff, og fremdeles er kjedens hovedprodukt lesestoff i vid forstand.
 
Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience består i dag av Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land. Reitan Convenience har 2 360 utsalgssteder, og hadde i 2015 en omsetning på 15,5 milliarder kroner.
 
Les mer om Reitan Retain og Reitan Convenience: reitan.no

Kontakt oss

Kontakt oss

Et av verdigrunnlagene til Narvesen er at “kunden er vår øverste sjef” – og vi er veldig opptatte av at sjefen skal være fornøyd!

Les mer

Historie

Historie

Narvesen, som ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, er kjent over hele  landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, fra Florø i vest til Vardø i øst. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 100 år.

Les mer

Logo

Logo

Her finner du Narvesens logo og informasjon om farger og typografi.

Les mer

Postkort

Postkort

Narvesen solgte mer enn 2000 unike postkort i perioden 1897 - 1917. Kortene er her digitalisert og gjort tilgjengelig i et galleri. Nyt dem!

Les mer