Kaffeløftet. Vi belønner dine rutiner.

Uansett om du bruker en kopp fra Narvesen, eller tar med din egen favorittkopp, belønner vi dine rutiner.

Med kaffekortet i lommeboka eller i appen får du hver 5. kopp kaffe, eller annen varm drikke, gratis. Fyller du opp hele kaffekortet blir du gullmedlem, og får hver 4. kopp gratis.

Kaffeløftet. Vi belønner dine rutiner.

Fornybar kaffekopp.

Kaffekoppen vår er laget av 100% fornybart plantebasert materiale og kan resirkuleres som restavfall eller drikkekartong.

Koppene er også produsert av materiale fra PEFC sertifisert skogbruk som er underlagt bærekraftig utvikling.

 

Fornybar kaffekopp.
Skikkelig kaffe. Skikkelig raskt.

Skikkelig kaffe. Skikkelig raskt.

Vi ønsker å gi deg en god kaffeopplevelse gjennom å tilby kvalitetskaffe, og bidra til god flyt i hverdagen. Derfor serverer vi skikkelig kaffe, skikkelig raskt i over 340 butikker i hele Norge.

Kaffen vår kommer fra Friele, og den mest kjente typen er Friele Frokostkaffe. Dette er en fyldig og aromatisk kaffe, med lang og behagelig ettersmak. Den unike blandingen har Frieles kaffeeksperter satt sammen av nøye utvalgte arabicabønner som hovedsakelig er dyrket i Latin-Amerika. Vi har også Friele Fairtrade kaffe fra Guatemala. Denne er fyldig og frisk med kraftig smak av grønne urter, og tydelige innslag av nøtter og sitronblad. Kaffen blir brygget på de beste maskinene, og melken som tilsettes er alltid fersk, levert fra TINE.

Hva mener vi med skikkelig kaffe?

En liten kaffehistorie.

En liten kaffehistorie.

Allerede i 1975 begynte Narvesen å selge nytraktet kaffe til å ta med på farta.

I takt med endringene i våre vaner og preferanser gjør vi stadig tilpassinger og forbedrer både utvalg og tilbud. Vi har fornyet kaffemaskinene, og kaffekoppene har blitt redesignet mange ganger. Salget har økt og i 2016 passerte vi hele 6 000 000 solgte kaffekopper på ett år. God kaffe på farten er viktig for våre kunder, derfor gir vi kaffe et skikkelig løft igjen i 2018. Nå vil du møte nye og oppgraderte kaffedisker i våre butikker. Kaffen er alltid nykvernet, passe temperert og serveres i helt nye 3-lags kopper som er gode å holde, slik at du ikke brenner deg. Hos Narvesen får du: Skikkelig kaffe. Skikkelig raskt. Velkommen!